• +30 2310 888950
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μήνυμα Κυριακής Λιοδάκη

veth.jpg

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Παίρνω το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας ενημερώσω για τις Εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ανήκω μάλλον στην μειοψηφία των μελών του Επιμελητηρίου, που πιστεύουν στο Θεσμό και στις σημαντικές δυνατότητές του για ουσιαστική στήριξη στα μέλη του. Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι από μας αδιαφορούν ή ενοχλούνται γιατί θεωρούν το Επιμελητήριο «μία ακόμη δημόσια υπηρεσία»…

Δεν είναι έτσι!

Η δύναμη του Επιμελητηρίου είναι στην γνώση. Στην γνώση των ειδικών προβλημάτων των μελών του, στην γνώση του οικονομικού και νομοθετικού περιβάλλοντος, στις θεσμικές του παρεμβάσεις, στην δημιουργία συνεργειών και δικτυώσεων μεταξύ επιχειρήσεων, κλάδων και φορέων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η δύναμη η δική μας, των Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών, είναι στην δικτύωση!

Στην συμμετοχή!

Είμαστε πολλοί αλλά οι επαφές μεταξύ μας είναι λίγες! 

Ελάτε να γνωριστούμε!

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε, να ξανακάνουμε το Επιμελητήριο και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, Πρωταγωνιστές!

Πάρτε μέρος στις εκλογές του ΒΕΘ, και αλλάξτε την σχέση σας με το Επιμελητήριο!

Θα χαρώ να σας γνωρίσω προσωπικά!

 Φιλικά,

Κούλα Λιοδάκη 


© 2024 Κυριακή Λιοδάκη