• +30 2310 888950
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μήνυμα Κυριακής Λιοδάκη

veth.jpg

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η -σχεδόν- δεκαετία της κρίσης όχι μόνο βύθισε σε ύφεση και στασιμότητα την Θεσσαλονίκη και την Β. Ελλάδα αλλά και έδωσε την ευκαιρία στις γειτονικές χώρες να αναπτυχθούν και να έχουν την δυνατότητα να μας ανταγωνίζονται.

Να μας ανταγωνίζονται μάλιστα με τις δικές μας επιχειρήσεις, τα δικά μας κεφάλαια, την δική μας τεχνογνωσία, τα δικά μας στελέχη….

Ενώ η βαριά φορολογία, οι εξωπραγματικές ασφαλιστικές εισφορές, η έλλειψη τραπεζικού δανεισμού και ρευστότητας, η γραφειοκρατία του κεντρικού Κράτους κρατούν εμάς ακόμη δέσμιους.

Η διαφορά όμως, δεν είναι αγεφύρωτη.

Ελπίζουμε όλοι, ότι δεν θα είναι μακριά ο χρόνος που θα αρχίσει η ανάκαμψη. Και παλεύουμε για αυτό, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις!

Σε αυτή την κρίσιμη φάση, χρειαζόμαστε ένα Επιμελητήριο αγωνιστικό!

Ικανό να αντιληφθεί τα μηνύματα των καιρών, να στηρίξει αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις, να συμμετέχει αλλά και να οδηγήσει τις εξελίξεις!

Ας δώσουμε την δύναμη στο ΒΕΘ να παίξει τον ρόλο του!

Να είναι ο δυναμικός φορέας που έχουμε ανάγκη για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών μας, της πόλης και της οικονομίας της περιοχής μας!

Σηματοδοτείστε με την συμμετοχή μας μια νέα εποχή για το Επιμελητήριο!

Μια νέα εποχή, με Πρόεδρο τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο!

Φιλικά,

Κούλα Λιοδάκη 


© 2024 Κυριακή Λιοδάκη